Zene

2016.06.11. 14:13

Anna a záporban is vadult a barbikkal

Meghökkentő, dinamikus, olykor érzéki, majd kaotikus - ez mind jellemző Pásztor Annára és zenekarára, akik a hagyományokhoz híven most is hozták formájukat az Open Road Fest nagyszínpadán a szakadó eső ellenére is.

Kekk Sára

Az Anna and the Barbies a Balkan Fanaticból ismert Pásztor Anna formációja, amely leginkább a hiphop és r'n'b világában kalauzol el minket. A hanganyagért, dalszerzését, hangszerelésért Anna testvére, Pásztor Sámuel, azaz Simi a felelős. Az együttes debütáló albumán hallhattunk húzós rockzenét, játékos popzenét, kőkemény hip-hopot, sőt még latin Tangót is és ez a stíluskavalkád most is megmutatkozott.

Fotó: Balogh Ákos

Anna a megszokott módon cseppet megbotránkoztató, de mindenképpen megdöbbentő szerelésben lépett a színpadra, amellyel azonnal feltüzelte – az eső hatására elsőre kis számú - bőrgúnyás közönségét. Természetesen az örök kedvenceket, azaz Márti dalát, a Lábat lóbálva és az Ünnepélyesen fogadomot a is hallhatta a zápor ellenére is kitartó közönség.

Sokan az ernyők és sátrak menedékéből hallgatták a zenekart, de kitartásuk számos embert csalogatott a nagyszínpad elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!