Pulai kamionok

2017.11.24. 07:00

Pula: örülnek a lakók a fokozott rendőri jelenlétnek

Több órán át mérték a sebességet Pulán, november 23-án, csütörtökön, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A rendőrségi sajtós kiemelte, a közlekedési balesetek okainál első helyen áll a sebesség helytelen megválasztása, ezért kiemelten kezeli a rendőrség azt, hogy a közlekedők a megengedett sebesség szerint haladjanak. A közlekedés biztonságának javítása és a gyorshajtások megelőzése érdekében a veszprémi rendőrök 2017. november 23-án 11 óra és 14 óra között a 77-es számú főúton, Pula belterületén mérték a járművek sebességét. -A három órás ellenőrzésen egy járművezető lépte túl a megengedett sebességet, közölte Aradi Virág.

Fotó: rendőrség

Megírtuk, több pulai lakó nemrég azzal keresett meg minket, hogy veszélyben érzik magukat amiatt, mert a faluban állításuk szerint jóval a megengedett ötven feletti sebességgel közlekednek a járművek. Írásunk óta a rendőrség mobil sebességjelző készüléket is kihelyezett a településen. Egyik lakó minapi megkeresésünkre elmondta, örömmel látják a fokozott rendőri jelenlétet, ellenőrzést a faluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!