Veszprém

2015.07.15. 10:32

Világkupa győztes a formáció - A balatonfüredi Acro Dance SE High Five elnevezésű csoportja óriási sikert ért el

Az Acro Dance SE High Five elnevezésű formációja Világkupa győztes lett a Riminiben megrendezett felnőtt akrobatikus rock and roll VK-n.

B. Virág Rita

Kilenc ország összesen tizenkilenc formációja vett részt a versengésen az olasz üdülővárosban.

Tromlerné Rusz Rita és Madár Eszter tanítványai az idén kerültek át a junior korosztályból a felnőttek közé, így a mezőny legfiatalabb formációjaként vágtak neki a megméretésnek. A döntőbe jutást célozták meg a hölgyek, de a nemzetközi tapasztalatszerzés is fontos volt számukra, hiszen először mérették meg magukat a felnőttek között. Végül nem érték be pusztán a döntős szerepléssel.

(Fotó: Acro Dance SE)

Már a selejtezőkön is nagyszerű formát mutatott a High Five és ez azt jelentette, hogy első helyen kvalifikálta magát a középdöntőbe, majd a legelőkelőbb helyről jutott tovább a fináléba is.

Itt aztán már nem volt megállás: a lányok a hosszú körüket is hibátlanul teljesítették, extázisban táncolták végig.

Az eredményhirdetésnél szinte tapintani lehetett a feszültséget, a magyar csapat mindent kiadva magából várta a végső döntést. Az Acro Dance SE High Five nagyformációja kiváló teljesítménnyel, rendkívül színvonalas és hibátlan produkcióval végül Világkupa győztesként térhetett haza.

(Fotó: Acro Dance SE)

A világkupa győztes formáció tagjai: Bujáky Eszter, Ferenczy Boglárka, Izsó Fanni, Kiss Antónia, Kovács Brigitta, Kovács Petra, Kulcsár Orsolya, Lakner Diána, Nagy Alexandra, Nagy Krisztina, Németh Fanni, Ruzsiczky Nóra, Sebestyén Dóra, Sokoray Kata, Székely Barbara, Szomor Dorka, Tromler Kata Rebeka, Vörös Laura.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!