Veszprémben tartott fórumot a Momentum

2017. március 19., 20:03 szerző: Marton Attila
komment
Veszprém – A szervezet jövőbeli terveiről számoltak be és helyi ügyekről is tájékozódtak a Momentum Mozgalom tagjai vasárnap.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A szervezet országjáró körútjának veszprémi állomásán mintegy 80-90 érdeklődő – sok fiatal mellett középkorúak és idősebbek egyaránt – vett részt az Agórában. Soproni Tamás, a Momentum Mozgalom alelnöke bevezetőjében arról beszélt, szervezetük három alapértéke a teljesítményelvűség, a szolidaritás és a pozitív jövőkép. Pottyondy Edina elnökségi tag elmondta, jelenleg több mint 140-en tagja van a párttá alakuló szervezetnek, az elmúlt egy hónapban közel hatszázan jelentkeztek a mozgalomba. Kiemelte, országos hálózat kiépítése a céljuk. Kérdésre válaszolva az alelnök leszögezte, Magyarországnak nyugati irányultsága mellett függetlennek kell lennie, míg egy másikra válaszolva megjegyezte, az olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezés azt bizonyította, szükség van új politikai erőre hazánkban. Arra, hogyan finanszírozzák a mozgalmat, kiemelte, civilek támogatásából és adományaiból működnek.

A bevezető után a mozgalom tagjai és a résztvevők nagyjából tízfős csoportokban vitatták meg az egészségügy, az oktatás, a lakhatás és a helyi közlekedés problémáit.

Marton Attila

2017. március 19., 20:03 szerző: Marton Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...