Veszprém

2015.10.29. 11:30

Veszprém Gokart: négyen versengenek még a három dobogós helyért

Veszprém - Tizennyolcan neveztek az idei Veszprém Gokart utolsó futamára, amelyet a mostoha időjárás miatt kis csúszással csak az elmúlt hétvégén rendezhettek meg.

Heffler Péter

Az éves pontgyűjtésbe összesen hetvenhárman regisztrálták magukat, akik közül az első három helyezett versenyzőnek lesz lehetősége kipróbálni magát egy Suzuki Swift versenyautó volánja mögött. A pontok azonban még gyűlnek a hónap végi táblazárásig, ami alapján a dobogós helyezések is változhatnak. Ez alapján Békefi Sándor, Ender Martin, Klepeisz Zoltán és Kovács Kristóf között dől el a végső sorrend. Az október 18-ai futamon gyermek kategóriában Rédling Tamás nyert, megelőzve Kecskés Mártont és Richard Heimbergert.

A körversenyek végeredménye: I. Futam: Kristóf Kovács, Ender Martin, Pócsay Attila. II. Futam: Mulicz László, Gáspár Erik, Vida Márk. III. Futam: Szabó Tamás, Erdélyi Attila, Grób Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!