Veszprém

2015.05.02. 18:28

VEN: nő a diákrektori székben

Veszprém – A VEN életében először egy fiatal hölgyet választottak diákrektornak, aki egy teljes napig az egyetem teljhatalmú ura lehetett.

Szám Dorottya

Immáron XXVI. alkalommal rendezték meg a Veszprémi Egyetemi Napokat, ahol a női dominanciáért kardoskodó MereVEN, a rómaiak uralma ellen küzdő GallVENicum, a sörivásban verhetetlen VENit Alakulat, a VEN alkalmából a vérszívást felfüggesztő VENpires és az újra összeállt népszerű fiúbanda, a VENStreet Boys csapatokhoz csatlakozhattak a diákok. A csapatoknak minden eddiginél kevesebb idejük volt felkészülni a Veszprémi Egyetemi Napok alatt rájuk váró feladatokra, de a munkájuk végeredményén ez nem látszott meg. A pénteki záró gála műsorában bőséges ízelítőt kaptunk az elmúlt napok forgatagából, a kortestprogramokból, sportversenyekből és bulikból. Mókás díjakkal gazdagodtak a csapatok. Az egyik legnagyobb elismerés a MereVEN csapatot érte, amikor fény derült arra, hogy vezetőjük, a turizmus-vendéglátás alapszakos Kristofics Adél úrnő nyerte el a diákrektori címet. A VEN történetében ő az első hölgy, aki a címmel büszkélkedhet. Adél könnyeivel küszködve mondott köszönetet a megválasztásáért. - Álmomban sem gondoltam, hogy idáig jutunk – fogalmazott a fiatal hölgy. A VEN utolsó estéjén győztesek és vesztesek koccintottak Adél sikerére, majd folytatódott, vagyis inkább kezdetét vette a buli, ahogyan azt a fesztivál mottója – alkonyattól pirkad – tarja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!