Veszprém

2015.07.01. 15:34

Változatos az új évad színházi kínálata (x)

Veszprém – A nemrég befejeződött Starfactory országos tehetségkutató két felfedezettje, Ágoston Máté és Ruff Roland, valamint fiatal színészünk, Szente Árpád Csaba részvételével megalakult az In Vino együttes.

A színházunk keretein belül működő formáció a már klasszikussá vált Három Tenor és a világhírű Il Divo zenei stílusát követi bordalokkal fűszerezve, népszerű dallamok és a tenor hang szépségét felmutatva. Az In Vino útját a somlói Tornai Pincészet egyengeti. Kísérjék figyelemmel őszi bemutatkozásukat!

 

Az Equus című produkciónkban fellép az Ajka-Padragkút Táncegyüttes Kádár Ignác vezetésével. A főszerepben Szelle Dávid (jobbra)

Öt előadás szerepel a Pannon Várszínház következő évadának kínálatában. Színpadra állítják az Egy darabot a szívemből című musicalt. Láthatja a közönség Shakespeare Makrancos hölgy című vígjátékát, a Nyitott ablak című bohózatot, Peter Shaffer Equus című színjátékát, valamint az Egy bolond százat csinál című zenés darabot.

Shakespeare a Makrancos hölgy című vígjáték címszerepét Pap Lívia alakítja (Fotó: Pannon Várszínház)

Bérleteseink az új évadra szóló bérleteiket július 13-ától megválthatják a Hangvilla jegypénztárában. Bővebb információ a Pannon Várszínház honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!