Veszprém

2015.10.06. 11:43

Több út is megújul Veszprémben

A megyeszékhelyen több rossz minőségű aszfaltburkolatú utcát újítanak fel az elkövetkezendő időszakban, de előtte még a csatornát is kicserélik. A munkálatok több mint egy hónapig tartanak.

Balogh Ákos

Egyetem utca, Cseri utca, Csikász Imre utca, Diósy Márton utca, Pipacs utca, Kodály Zoltán utca, Papvásár utca, Borsos József utca, Lóczy Lajos utca – ez csak néhány hely, ahol nemrégiben építkezések kezdődtek Veszprémben, az önkormányzat tájékoztatása szerint, ezeken a helyeken útfelújítás, járda és parkoló építés folyik, melyet a legtöbb helyen ivóvíz és csatorna felújítás előz meg. Az érintett szakaszokon torlódásra, lámpás forgalomirányításra, esetenként teljes útlezárásra számíthatnak az autósok.

A munkálatok körülbelül egy hetes csúszással kezdődtek csak el, ettől függetlenül az előzetes terveknek megfelően, október végére, november közepére ígérik az érintett útszakaszok átadását.

Az említett utcák mellett további munkálatok is folyamatban vannak, a Remete utcában új hidat építenek, mely csak jövő évre készül el, ezen kívül útépítést végeznek még a Viola utcában, Levendula utcában, ahol teljes pályás útlezárás van érvényben a befejezésig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!