Veszprém

2016.04.16. 16:16

Rajtol a gokart szezon

Veszprém - A Házgyári úti pályán április 24-én indul az idei gokart idény, melyben külön kategóriában a gyerekek is kipróbálhatják magukat.

Heffler Péter

Tavaly havi rendszerességgel jelentkezett a Veszprém Gokart bajnoksága, melynek versenyein rendre közel harmincan köröztek a Házgyári úti pályán. Akkor sem babra ment a száguldás, hiszen a szezon végén az első három helyezett egy Suzuki Swift tesztvezetést nyert. Természetesen idén is értékes nyereményekért szállhatnak harcba az indulók, akik április 24-én kezdik a hét versenyből álló idei szezont. A lebonyolítás a tavalyihoz hasonló lesz, ugyanis a „sofőröknek” egy időmérő edzést is teljesíteniük kell az adott futamok előtt.

Jövő vasárnap rendezik a hét versenyből álló gokart szezon első futamát (Fotó: Veszprém Gokart)

Iván András szervező lapunknak elmondta, hogy már az első körre is több mint húsz versenyzőt várnak, és gondoltak a legkisebbekre is, akiknek minden versenyhétvégén szombatonként biztosítanak majd körözési lehetőséget. Sőt, a leggyorsabban, legbiztosabban vezető gyermekeknek a felnőttek között is lesz lehetőségük kipróbálni magukat. A hét körből álló szezon feltételezhetőleg október 2-án zárul majd.

Címkék#gokart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!