Veszprém

2015.07.01. 10:44

Véghelyi-díjjal jutalmazták Prém Józsefet, az adóiroda vezetőjét

Veszprém - A köztisztviselők napja alkalmából Véghely-díjat kapott Prém József, a veszprémi polgármesteri hivatal adóirodájának vezetője.

Balla Emőke

A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egy alkalommal adományozza a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselőnek. E díjjal a város a köz szolgálatában végzett kiemelkedő és példaértékű munkát ismeri el. A kitüntetési javaslatot a polgármester, alpolgármesterek és jegyző által alkotott munkacsoport fogalmazza meg és terjeszti a városi közgyűlés elé. A képviselőtestület a májusi közgyűlésen döntött arról, hogy idén az adóiroda irodavezetőjének több mint két évtizedes köztisztviselői munkáját díjazza.

Porga Gyula (jobbról) gratulál Prém Józsefnek, a polgármesteri hivatal adóirodája vezetőjének. A Véghely-díjat  a polgármester és Mohos Gábor jegyző adta át a köztisztviselő munka elismeréseként
Fotó: Polgármesteri Hivatal

Kiemelkedő köztisztviselői munkájának elismeréseként a polgármesteri hivatal adóirodájának irodavezetője, Prém József kapta a Véghely-díjat. A kitüntetett több mint huszonhárom éve precízen és magas színvonalon végzi vezető beosztásban a munkáját, amiért megilleti őt az elismerés. A köztisztviselő folyamatosan képzi magát, rendszeresen részt vesz szakmai képzéseken, továbbképzéseken és megszerzett ismereteit, tapasztalatait oktatóként másokkal is megosztja.

A minőségi munkáért magas követelményeket támaszt saját maga és munkatársai számára is. Segítőkész, pozitív beállítottságú személyiség, amely jellemzi az ügyfelekkel, a kollégákkal, az önkormányzat képviselőivel való kapcsolattartását is. Az emlékérmet és díszoklevelet Porga Gyula, Veszprém város polgármestere és Mohos Gábor, jegyző adta át a kitüntetett Prém Józsefnek a köztisztviselők napja alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!