Veszprém

2016.10.24. 07:14

Halott férfit találtak a kútban (frissítve)

Veszprém - Információink szerint egy kútban találtak meg egy eltűnt férfit a megyeszékhely egyik utcájában hétfőn reggel.

Kovács Erika

Értesülésünket a mentőszolgálat megerősítette. A helyszínre tartunk.

A helyszínen azt láttuk hogy  tűzoltók, rendőrök és mentők állnak egy kertben a kút közelében. A környékbeliek arról beszélnek, hogy valószínűleg még nem vették ki a kútból a férfit. A helyszínelőkre vár mindenki.

Úgy tudjuk,  a kútban fejjel lefelé van az illető, jelenleg még nem lehet tudni, hogy ki az.

A helyszínen az utcáról azt látjuk, hogy a tűzoltóság kötelekkel készülődik az illető kivételéhez a kútnál.

Holtan vették ki a férfit a kútból.

Frissítve: A kert tulajdonosától megtudtuk, a kút körülbelül három-négy méteres lehetett, tele vízzel, vaslappal fedték le a tetejét, benne volt egy szivattyú is. A szomszédban levő terület korábbi tulajdonosát, egy idősebb férfit tudomása szerint hetek óta keresi a rendőrség. A rendőrségnél erre rákérdeztünk, válaszukat később közöljük.

Információnk szerint egy ősz hajú, idősebb férfit találtak meg a kútban.

A férfit egy fiatalember, a tulajdonos családjának barátja találta meg. A kertbe ment hétfőn reggel, hogy néhány őszi munkát elvégezzen, de furcsának találta, hogy a kerítést egy darabon letaposta valaki. Nem akart hinni a szemének, amikor a kútba belenézve meglátta, hogy valaki benne van. Ő sem tudja, hogy ki lehet az illető, akit megtaláltak a kútban. A fiatalember hozzátette, egy hónapja járt utoljára a kertben.

Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az ügyet érintő kérdésünkre azt mondta, a haláleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság a közigazgatási hatósági eljárás szabálya szerint vizsgálja. További információt nem tudtak adni.

Csermák József megyei mentésvezető azt mondta, egy hetven év körüli férfit találtak meg holtan a kútban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!