Veszprém

2017.05.22. 19:02

Kivirágzott az Agóra parkja

A Séd-völgy nyugdíjasklub tizenkét szorgos asszonya a klubvezetőjük kezdeményezésére virágokat ültetett el a veszprémi lakótelep zöldövezetében, az Agóra előtti Táborállás parkban.

Jákói Bernadett

A két éve alakult nyugdíjasklub ezzel a felajánlásával köszönte meg a lehetőséget az Agóra vezetőségének, hogy a klub a foglalkozásait az intézményben tarthatja, és figyelemmel kíséri, elősegíti programjainak a megvalósulását. A virágokat a Takácskertben működő Ildikó virágbolt felajánlásával kapták.

A szorgos asszonykezeknek köszönhetően sok szép virággal gazdagodott a lakótelep környezeti kultúrája
Fotó: Jákói Bernadett

– Hálásak vagyunk az általunk működő klubnak, hogy így szívén viseli nemcsak az intézmény belső életét, hanem ezzel a kezdeményezéssel a külső környezet ápolására is odafigyelnek - köszönte meg a nemes felajánló kezdeményező akciót Neveda Amália, az Agóra igazgatónője. A parkban található kővázákba helyeztek el közel 40 évelő és egynyári virágot.

A zöldkultúra ápolása éves programjuk szerves része, emellett szívesen részt vesznek köztevékeny, önkéntes feladatokban. Valamennyien itt élnek a lakótelepen, ez a cél is vezérelte őket, hogy bármely nemes ügy érdekében értékőrző építő-szépítő akcióban helytálljanak, elsősorban a csapat-  és  közösségépítő célból is gazdagítsák a városért tett nemes kezdeményezéseiket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!