Veszprém

2016.09.20. 14:42

Kis hely a miénk, tele jó dolgokkal (x)

Ezekkel a szavakkal kezdődik az Invitel új tévéreklámja. A telekommunikációs cég nyár végén indult kampányában a szűkebb környezetünk, településünk számunkra kedves elemeire koncentrál, vagyis azokra a dolgokra, amelyek igazán otthonossá teszik világunkat.

Az Invitel 3 évig használta a korábbi, sajátos hangulatú rajzos reklámokat, azonban a fenti gondolatvilághoz más vizuális megoldást választott. Az új reklámokban a kisebb települések pozitív hangulatú világát jeleníti meg, bemutatva a helyi értékeket és az Invitel jelenlétét.

A ’Mifelénk’ kampány ötletét az a tapasztalat adta, hogy a kisebb települések mindennapjaiban is számos nagyszerű és fontos pillanat történik, amikről érdemes beszélni, hiszen ezek meghatározzák a helyiek életét. A humoros és barátságos reklámok ezeket a pillanatokat örökítik meg hiteles környezetben.

Az Invitel a család minden tagja számára izgalmas szórakozást nyújt, legyen szó telefonról, televízióról, vagy internetről, sőt, a kisvállalkozások is igényük szerint alakítható csomagokat találnak a cég kínálatában. Helyi szolgáltatóként hozzájárul a Veszprém és környékén élő családok kényelmesebb életéhez és a kisvállalatok üzleti sikereihez.

Az Invitel munkatársai a veszprémi Invitel Pontban (Kossuth u. 3.) készséggel tájékoztatják a szolgáltatások iránt érdeklődőket. A lakossági ajánlatokról a 1288-as telefonszámon, a kisvállalatiakról a 06 80 881 881-es zöld számon kérhetnek felvilágosítást. www.invitel.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!