Veszprém

2015.04.25. 12:59

Gokartos szezonnyitókezdet Veszprémben

A Veszprém Gokart és az SR Sport Egyesület szervezésében múlt vasárnap a Fórum parkolójában elrajtolt a gokartos szezon.

Heffler Péter

Vasárnap rendezték az idei első háziversenyt a Fórum parkolójában felépített gokart pályán. Mintegy harmincöten neveztek a viadalra, amelyből négyen a gyermek kategóriában indultak.

A rendező Veszprém GoKart és SR Sport Egyesület a nevezőket súlyuk alapján különböző, öt-nyolcfős csoportokra osztotta és így mindenkinek minden gokarttal kellett menni egy öt-öt perces menetet.

Fotó: Heffler Péter

Az abszolút első helyen az országos amatőr gokartbajnokságban is szereplő Temesvári Csaba végzett, akit megszorongatva Ender Martin és Kovács Kristóf követett a dobogón. A továbbiakra nézve sem mindegy, hogy ki hol végzett, a helyezésekre ugyanis pontokat kaptak a versenyzők, ami majd az év végi értékelésnél fog számítani, amikor is a dobogós helyezettek egy Euróringes Suzuki-kupás tesztautózást nyerhetnek. Az SR Sport színeiben induló Vida Márk, Bolla Attila és Ifj. Mulicz László is jól teljesítették a futamot, igaz az erősre sikeredett mezőnyben nem mindgyiküknek sikerült felkerülnie a dobogóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!