Veszprém

2016.05.27. 07:17

Gála az irgalmasság évében

Veszprém - Közel negyedszázadra tekinthet vissza alsósok hagyományos gálája a Padányi Bíró Márton Római katolikus Általános Iskola tavaszi rendezvénysorozatában.

Jákói Bernadett

Az első osztályosok vidám, zenés-táncos bibliai jeleneteket mutattak be az idei alsós gálán  (fotó: Jákói Bernadett)

Az osztályok  mindig egy közösen választott témán keresztül az aktuális egyházi jeles évhez kapcsolódva  mutatják be produkcióikat.  Idén az irgalmasság jegyében fűzték fel a műsorszámokat. Valamennyi művészeti ág képviseletében az énekkarosok, a citerások, a néptáncosok, zenés produkciók , bibliai  jelenetekből összeállított egyházi témájú bemutatókat láthatott a közönség, így a Noé bárkája, valamint Szent Pál életéből a csodálatos megmenekülését elevenítették fel a 4. osztályosok. Másodikosok a gondosan szerkesztett műsorukban a szeretetről, az emberségről, verses összeállításokban fejezték ki gondolatukat, vidám jelenetekkel szórakoztatták a közönséget. A rendezvényt dr. Márfi Gyula érsek is meglátogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!