Fotós Viadal díjátadó és kiállításmegnyitó

2013. június 13., 18:56 szerző: Marton Attila
komment
Átadták a negyedik Fotós Viadal díjait, valamint megnyitották a díjazottak képeiből nyílt kiállítást csütörtökön a veszprémi városháza aulájában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Gizella napok keretében rendezett viadalon 26 fotós vett részt, a kiírás szerint tíz témában kellett fényképeket készíteniük a városban egy nap alatt.

A versenyt a Pannon Egyetem Fényképészköre, Ruppert Tamás és Szente Benjámin indította. Idén a fényképeket egy háromtagú zsűri pontozta: döntésük alapján a viadalt Kovács Dániel nyerte Domján Attila és Németh Zoltán előtt, míg Farkas Krisztina különdíjat kapott (Kovács Dániel nyerte a Fotós Viadallal párhuzamosan megrendezett VeszPlán 24 órás filmforgatóversenyt is - szerk.). A győztes egy táblagépet és a viadal vándorkupáját vehette át, a többi helyezett könyvet és vásárlási utalványt nyert.

Ruppert Tamás átadja a díjat a második helyezett Domján Attilának, háttérben a fővédnök, Némedi Lajos alpolgármester (fotó: Penovác Károly)

A verseny fővédnöke, Némedi Lajos alpolgármester kiemelte, természetes és emberi pillanatokat sikerült megörökítenie a fotósoknak, míg a zsűri tagja, Bokor Béla a pályázatra beérkezett képanyagot értékelte.

A díjátadón a Fotós Viadal pályázatának győzteseit is jutalmazták: a résztvevőknek a verseny témái közül egyet kellett választaniuk, a beküldött fotók alapján a zsűri Bánfi Balázst és Csomor Renátát díjazta. A fotókiállítás egy hónapig tekinthető meg.

Marton Attila

2013. június 13., 18:56 szerző: Marton Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...