Veszprém

2015.10.08. 19:06

Elmarad a gokartos bajnokavatás

Veszprém – A várható esős időjárás miatt elmarad a hétvégi verseny. Az utolsó Veszprém Gokart-futamot október 18-án rendezik majd.

Heffler Péter

Már csak az utolsó futam van hátra a Veszprém Gokart idei szezonjából a Házgyári úti bérgokartpályán. A mezőny még áprilisban rajtolt el, hogy havonta egy futamon, egészen október végéig eldöntsék, ki lesz az a három szerencsés, akik egy RCM-kupás Suzuki Swift versenyautóteszten vehetnek részt. A bajnokságot jelenleg Békefi Sándor vezeti Kovács Kristóf és Ender Martin előtt, de a tabella eddig is minden versenyhétvégén változott, tehát az utolsó körre is vélhetően nagy izgalmak várhatók.

Az utolsó futamot azonban kénytelenek voltak átszervezni a rendezők, ugyanis az időjárás közbeszólt. Ha az égiek is kegyesek lesznek, akkor október 18-án viszont elrajtolhat a nagyjából húszfős mezőny, hogy egy időmérős rendszerű futamon eldőljön, ki lesz a 2015-ös év gokart bajnoka, illetve melyik három versenyző ülhet át a Suzuki tesztautóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!