Veszprém

2017.08.17. 18:15

Az ünnepi események legszebb pillanatai

VESZPRÉM Államalapító királyunkról és Magyarország születésnapjáról emlékeznek meg - a veszprémi Szent István-napi ünnepi programok összefoglalójával - a hétfői Közéleti magazinműsor készítői.

Napló

A hétfőn este 19 óra 20 perckor kezdődő adásban tudósítást láthatnak a nézők az új kenyér megáldásáról és az ünnepi szentmiséről. Megtudhatják, hogy milyen programokkal készült a nemzeti ünnepre a Szaléziánum. A stáb tagjai elkalauzolják a nézőket a Laczkó Dezső Múzeum ünnepi rendezvényeire, amelyek keretében a magyarok kenyerét és a múzeum kenyerét is megszentelik.

2017-ben a balatoni habos mogyorós lett Magyarország tortája. Az összeállításban mindent megtudhatnak a nézők a különleges édességről, amelyet augusztus 20-ától több veszprémi cukrászdában is meg lehet majd kóstolni.

A budapesti Zazzi Cukrászda Pöttyös Panni-tortája lett Magyarország cukormentes tortája MTI-fotó: Soós Lajos

A Közéleti magazinban a Veszprém Tv munkatársai felidézik az ünnepi program legszebb pillanatait, és a műsorban újra láthatják a nézők az augusztus 20-ai tűzijáték legszebb pillanatait. Az érdeklődők részleteket láthatnak a Budapest Bár veszprémi koncertjéből is.

Augusztus 21-én 19 óra 20 perctől Kálóczi Beáta szerkesztő-műsorvezető várja a Veszprém Televízió nézőit a képernyők elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!