Veszprém

2015.07.28. 15:37

Az idei nyár Prémiuma: Megjelent Veszprém megye társasági magazinjának legújabb száma

Veszprém – A tizedik évfolyamában járó Prémium magazin nyári száma címlapsztorijában bemutatja a 190. Anna-bál érdekességeit, újdonságait, valamint az egyedülálló esemény történetét. Emellett számos érdekes olvasmányt kínál.

Veszprém megye társasági magazinja képes összeállításaiban – többek között – számba veszi a Balatoni Szövetség törekvéseit a tó szolgáltatásainak fejlesztésére, a megyeszékhely polgármestere, Porga Gyula összefoglalja a város legutóbbi időszakának beruházásait, idegenforgalmi céljait, a Veszprémi Állatkert nagyszabású fejlesztéseiről, a kiselefántokról, a pingvinekről és a fókabemutatókról is olvashatnak.

A várkörkép megyénk történelmi örökségéről, nemzeti zarándokhelyeiről, turisztikai vonzerejéről szól. A társasági hírek között beszámol a magazin a Napló 70. évfordulójáról, és az idei megyebálról is képes összeállítást találnak az érdeklődők.

A Prémium nyári száma megvásárolható a Napló ajkai, pápai, tapolcai és veszprémi ügyfélszolgálati irodáiban. A megyekártyával rendelkezők jelentős kedvezménnyel vehetik meg a tartalmas magazint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!