Veszprém

2016.05.29. 15:50

Sípolás, dobolás, dudálás - Így szurkoltak a veszprémiek az arénánál

Veszprém - Több ezer ember várja feszült figyelemmel, de vidám hangulatban a kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Veszprém Aréna előtt.

Horváth Gábor

Fotó: Horváth Gábor

Az óriás kivetítőn szurkolók üzennek a fiúknak. Az igazi üzenet azonban ez a hatalmas tömeg, amely jól mutatja a veszprémi szurkolók hatalmas szeretetét!

Az atmoszféra kísértetiesen hasonlít egy nagy zenei fesztiváléra, csak itt nem egy híres együttes van  színpadon, hanem egy meccs. Pontosabban: a meccs!

Folyamatosan érkeznek az emberek, mindjárt kezdünk.

Sípolás, dobolás, dudálás, zászlópörgetés - ez megy itt az arénánál. A szurkolók érhetően boldogok, minden veszprémi gólt óriási ováció követ.

A Veszprémben összegyűlt szurkolósereg érthetően nagyon boldog. A csapat uralja a meccset, minden adott a történelmi ünnepléshez. Szünet van, frissítenek a drukkerek is.

Mindenki egyet szeretne: NYERNI! A szurkolók boldogan kapaszkodnak össze, úgy tűnik, csapatuk ma verhetetlen. A buzdítás persze nem csendesül.

A világ legjobb csapata a pályán - mondja mellettem valaki. Igaza van, hozzátehetjük, a világ leglelkesebb kézilabdás tábora által támogatva. Nincs még vége, de a magyar bajnok ma ellenállhatatlannak tűnik. Micsoda ünneplés lesz itt!

Jelentjük: nincs már köröm az arénánál! Lerágták. Az emberek nem hisznek a szemüknek, egyenlített a Kielce. De HOGYAN?

Egyetlen visszafojtott lélegzet volt a tömeg az arénánál. Mindenki a hangrobbanást várta, de a lengyelek az utolsó pillanatban belefojtották a hangot a szurkolókba. Hosszabbítás. Huh.

Gigászi küzdelem, gigászok csatája!! Le a kalappal mindkét csapat előtt és a szurkolók előtt is, akik míg bírják szuflával és ép szívvel. Valakit már az ájulás kerülget. Nincs még vége, hetesek.

VÉGE Ismét kevesebb egy álommal. Szörnyű így kikapni. A döntőből majdnem veszprémi gála lett, de a Kielcében volt erő visszajönni. Sokakat a sírás kerülget, mások dühösek. De mindezzel együtt jár a taps a csapatnak, hiszen hatalmasat küzdött..

Búcsúzunk, BL-ezüstérmes a Veszprém.

 

 

Kövesse velünk az élő tudósítást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!