Veszprém

2015.11.25. 20:58

Advent hangulatában a cserhátiak

Veszprém – Elsőként hívta össze az adventi előkészületek jegyében közös uzsonnára tagjait a Veszprém–Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület.

Jákói Bernadett

A hangulatos kávéházi összejövetelen elsőként Édes Gyuláné elnök üdvözölte a szépszámú tagságot, beszámolt az idei év jeles programjairól, felelevenítették a kirándulásaik emlékeit. Az adventi zenei hangulatról Erős Anna citerás gondoskodott, aki karácsonyi népi dallamokkal lepte meg a közönséget.

Az elnök kiemelte: minden évben fontos, hogy ilyenkor, a karácsony előtti időszakban összehívjuk a már az idősebb korosztályhoz tartozó tagjainkat és megvendégeljük őket így, családias körben, megköszönjük a civil szervezetben végzett egész éves önkéntes munkájukat, tevékenységüket, a közösségért vállalt szerepüket. Meglepetésként minden egyes tagot az elnökség saját, házilag  készített kreatív képeslappal ajándékozta meg.

Fontosnak tartják a már több éve hagyományos, tombolával egybekötött Luca-napi bált, valamint az adventi programok közül a családi kézműves játszóházat, amelyre a kis- és nagygyermekes családokat várják minden évben a társaskör tagjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!