Veszprém

2016.07.19. 15:10

A nagy bejelentés: Tóth Vera énekes gyomorszűkítő műtéten esett át

Veszprém - A Veszprémi megyei származású énekesnő, Tóth Vera hétfőn nagy bejelentést tett. Közösségi oldalán élő adásban mondta el fogyása titkát.

Napló-információ

Hetek óta lázban tartotta rajongóit azzal kapcsolatosan, hogy hogyan sikerült lefogynia. Eleinte nem árulta el, hogyan sikerült neki három és fél hónap alatt több mint 25 kilótól megszabadulnia, ezért sokan csak találgattak.

Tóth Vera elárulta, hogy már több esztendeje próbálkozik mindennel, ami fogyást eredményezhetett volna, de semmi nem hozott neki pozitív eredményt.

Tóth Vera három és fél hónap alatt több mint 25 kilót fogyott Fotó: Facebook

Rajongói közül már többen pedzegették, hogy táplálkozásának megváltoztatásán és a testmozgáson kívül van más dolog is. A gyönyörű hangú énekesnő bejelentette, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át Veszprémben Mohos Elemér segítségével, aki a Veszprém megyei kórház sebészeti osztályának főorvosa.

Az élő adásban beszéltek még a műtét előnyeiről és kockázatairól is, és arról ugyancsak, hogy Vera miért ezt az utat választotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!