Veszprém

2015.05.05. 13:03

A kormányablakban is benyújthatják kárigényüket a Quaestor-károsultak

Veszprém - A Quaestor-károsultak a posták mellett huszonhat kijelölt kormányablakban is benyújthatják kárigényüket.

Heffler Péter

A Veszprém Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a kárigények bejelentésére május 6-tól június 5-ig nyílik lehetőség. A határidő elmulasztása jogvesztő, vagyis ezt követően már nem lehet benyújtani az igényeket. A kormányhivatalok postai szolgáltatást végeznek ezen kárigényekhez kapcsolódóan, így megyénkben, a Veszprémi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Budapest út 3–5.) adhatók be a kérelmek, hétfőn 7–17, kedden és szerdán 8–17, csütörtökön 8–18, míg pénteken 8–14 óra között. 

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a kormányablakokban lehet hozzájutni, illetve letölthető a Befektető-védelmi Alap (www.bva.hu) és a kormányablak honlapjáról (https://kormanyablak.hu) is. A kormányablakban az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban lehet benyújtani, amelyen fel kell tüntetni az Alap nevét, és –feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap. A kormányablakokban kizárólag a kárigények benyújtására van lehetőség, a Quaestor vonatkozásában az ügyintézők más típusú ügyintézést nem végeznek, konkrét ügyekben információt nem nyújtanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!