Veszprém

2017.05.11. 17:30

A Gizella-díjasok a Veszprém Tv-ben

VESZPRÉM - Május 15-én, hétfőn új programmal jelentkezik a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora - tudtuk meg Somody Zsuzsától, a kereskedelmi műsorok felelős szerkesztőjétől.

Napló információ

Az adás vendége lesz Keszey János, Balatonalmádi polgármestere. A tóparti település vezetőjét a fejlesztési tervekről és lehetőségekről, az önkormányzat munkájáról, valamint a turisztikai szezonra való felkészülésről és az idei programokról kérdezik.Május 14-én zárul Veszprém összművészeti fesztiválja.

A 26. Gizella-napok rendezvénysorozata idén tíznaposra bővült. A műsorban összefoglalót láthatnak a nézők a kulturális programsorozat legemlékezetesebb pillanataiból, és megismerhetik az idei Gizella-díjasokat is.Egy új hajó átadásával indította el a 171. hajózási szezont a Balatoni Hajózási Zrt. A cég vezérigazgatóját, Kollár Józsefet a magazinban a többi között arról is kérdezik, milyen újdonságokkal várja utasait a társaság. Szó lesz arról, milyen fejlesztéseket terveznek idén, és mikor rendezi meg újra a Bahart a tavaly nagy sikert aratott Nemzeti Regattát a magyar tengeren.

A Veszprém Televízió közéleti magazinja hétfő esténként várja a nézőket a térség közéleti témáival és eseményeivel. A hétfői adás a világhálón is megtekinthető. A közéleti magazin a tévé weboldalán (www.veszpremtv.hu) is megtalálható, vagy keresse a televízió youtube-csatornáján és közösségi oldalain!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!