Veszprém

2015.10.20. 17:28

Közös élmény a családnak - Mesebirodalom a Veszprém Arénában

Veszprém - Gazdag színpadi program és egy egész mesebirodalom is várja a résztvevőket a Napló rendezvényén, a Veszprémi játékfesztiválon a hétvégén a Veszprém Arénában.

Napló információ

Az első Veszprémi játékfesztivál október 24-én és 25-én fantasztikus programokkal várja a családokat a Veszprém Arénában. A rendezvény koncepciója újszerű; egyszerre kínál csarnoknyi játszóházat az iskoláskorúaknak, elkülönített hempergőt az öt éven aluliaknak és egész napos színpadi programot a család valamennyi tagjának. Az igazi kalandorokat csúszdák és ugrálók, óriás domb és akadálypálya, euro bungee és rodeó szörf várja, de a pedálos gokartok, a felfújható kapu és kosárpalánk is próbára hívja a gyerekeket. A legkisebbek a számukra kialakított szőnyegezett hempergőben biztonságosan fedezhetik fel játékbirodalmukat, ahol mini akadálypálya és csúszdás ugráló, trambulin, DUPLO játszósarok, labdatenger, hatalmas szivacs építőkockák és kifestők várják őket. Az édesanyák részére baba-mama sarok és pelenkázó biztosított.

Érdemes lesz néha szusszanni is a gyerekeknek, mert mindkét nap fellép a Ramazuri Bábszínház társulata, lesz móka-torna, bohócműsor és bűvészshow is. A rendezvény házigazdái a Százholdas Pagony és Aprajafalva lakói, kedvenc ogrénk és cserfes barátja, valamint Anna és Elza hercegnő lesz. Szombaton az Alma együttes, vasárnap Farkasházi Réka és a Tintanyúl zárja a programot.

A játékfesztivál a gyermekek mesevilága, ahol minden értük van, róluk szól!

Jegyinformáció: www.veol.hu/jatekfesztival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!