Veszprém

2014.06.20. 20:00

Szenior atléták köszöntése

A városházán fogadta Porga Gyula polgármester és Némedi Lajos alpolgármester a VEDAC szenior korú kiválóságait, ahol Benes Magdolnát, dr. Horvátth Mártont és Gosztolai Máriát elismerésben részesítették.

Heffler Péter

A VEDAC szenior atlétái közelmúltbeli hangzatos sikerei okán voltak hivatalosak a városházára, ahol a polgármester köszöntötte a remek sportembereket. Az atléták edzőikkel jelentek meg az ünnepségen, akik nem győzték hangsúlyozni, mennyire hálásak ezért a kis figyelemért. Az elismerés jár is nekik, hiszen amellett, hogy az eredmények önmagukért beszélnek, náluk jobb példa nem is állhatna az ifjú sportolók előtt. Még mindig napi 3-4 órát edzenek és profikhoz méltó komolysággal készülnek minden egyes versenyre.

 

Legutóbb a budapesti fedett-pályás világbajnokságon és az ugyancsak a fővárosban rendezett országos bajnokságon mutatták meg felkészültségüket, aminek temérdek érem lett a jutalma. A négyszeres Eb-győztes, kétszeres világbajnok kalapácsvető Benes Magdolna és edzője Dr. Horvátth Márton, valamint a háromszoros világ-, és egyszeres Európa-bajnok dobóatléta Gosztolai Mária (edzője: Páli Viktor)nemzetközi sikereikértPorgaGyula polgármestertől emléklapokat vehettek át és Balatoni Korona formájában támogatásban részesültek.

A munka természetesen ezek után sem áll meg, hiszen gőzerővel készülnek a közelgő Európa-bajnokságokra, a kemény edzéseket pedig edzőik elmondása szerint jobban élvezik, mint valaha.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!