Várpalota

2017.06.12. 18:18

Városvédők

VÁRPALOTA Rendhagyó helyszínen tartott kibővített elnökségi ülést a közelmúltban a Várpalotai Városszépítő és -védő Egyesület.

Szabó Péter Dániel

A Petrovics László elnök vezette civil szervezet elnöksége ezúttal az egyik tag, Horváth Imréné szépen gondozott kertjében gyűlt össze, hogy megvitassa az idei év terveit. - Két részre bontható a mai rendezvényünk. Egyrészt közösen értékeltük az év eddigi részében elvégzett munkát, s az idei esztendő feladatait egyeztettük. Kijelöltük, hogy ki lesz a felelős egy-egy programért, kezdeményezésért. A folytatásban az ismerkedésé, beszélgetésé volt a főszerep, hiszen az egyesület feladata a város szépítése mellett az is, hogy a tagok jól érezzék magukat egymás társaságában - mondta el Petrovics László.

A Várpalotai Városszépítő és -védő Egyesület elnökétől megtudtuk, az elmúlt év sikerein felbuzdulva idén is szerveznek országjáró kirándulást, de a civil szervezet programmal készül a júniusi Múzeumok éjszakájára, júliusban pedig a Város- és Faluvédők Szövetsége országos tanácskozásán képviselik majd a várpalotai színeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!