Várpalota

2016.05.01. 16:57

Retró hangulat a parkerdőben

Várpalota - Az égiek is kegyesek voltak a városszéli Cseri-parkerdőben tartott majális résztvevőihez, hiszen a régi idők hangulatát idéző rendezvényen csak délután kezdett cseperegni az eső.

Szabó Péter Dániel

Régi hagyomány Várpalotán, hogy május 1-jén a régi majálisokat idézve körhinta, céllövölde, kirakodóvásár, sör, virsli és persze kiváló hangulat várja a látogatókat a parkerdőben. Az idén sem volt másképp, már délelőtt alig lehetett parkolóhelyet találni a város határában fekvő terület környékén, noha több helyszínről is ingyenes buszjáratok szállították az embereket. A nap folyamán több ezren látogattak ki a majálisra, ahol délelőtt tíz órától színpadi programokat is láthatott a nagyérdemű.

Fotó: Szabó Péter Dániel

A sort a gyermekeknek muzsikáló palotai csapat, a Mézengúzok zenekar kezdte, akik fülbemászó dalaikkal nagy sikert arattak. Aztán jöttek a helyi és környékbeli kulturális csoportok. Nagy tapsot kapott FootNotes Dance Company, a Crystal Fitness SE, a Flash Dance, illetve a Vision hip-hop tánccsoport, s látványos bemutatót tartott a VBSK kyokushin karate szakosztálya, a Főnix Dojo.

Fotó: Szabó Péter Dániel

Délután a Flash Dance, a Marathon TKE tánccsoportja, az Appril S.S. Tánciskola és a Danca Action szórakoztatta a nagyérdeműt, sztárvendégként pedig a Puskás Peti vezette The Biebers adott élő koncertet a parkerdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!