Várpalota

2016.07.12. 17:02

Csalók Várpalotán? - Egy felmérésre hivatkozva próbálnak bejutni a lakásokba

Várpalota - Várpalota önkormányzatának megbízásából nem készül semmilyen jellegű és témájú felmérés sem a városban, sem a Tési-dombi városrészben.

Kovács Erika

Talabér Márta polgármester a közösségi oldalon hívta fel a várpalotaiak figyelmét, hogy aki a felmérésre hivatkozva szeretne bebocsátást nyerni a lakásokba, feltehetőleg rossz szándékkal teszi, ezért arra kér mindenkit, elővigyázatoson járjon el, illetve ilyen esetben értesítse a rendőrséget.

A polgármester közölte, a napokban több megkeresés is érkezett az önkormányzathoz, hogy felmérésre hivatkozva szerettek volna bejutni lakásokba. Azt mondta, hasonló próbálkozások, tapasztalatok esetén azonnal a rendőrséget kell értesíteni.

- A Várpalotai Rendőrkapitányságra nem érkezett feljelentés és nincs folyamatban büntetőeljárás a felhívásban leírt esettel kapcsoltban- közölte Orosz Katalin címzetes rendőr őrnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!