Várpalota

2017.03.27. 18:20

Civil napot szerveznek

Várpalota - Idén május 6-án tartják a településen a civil napot, amelyet immár tizenegyedik alkalommal szervez meg a Várpalota és Kistérsége Civilek Szövetsége.

Szabó Péter Dániel

Megtartották az év első civil fórumát a közelmúltban. A várpalotai civil házban az egyesületek képviselői gyűltek össze, hogy megvitassák a 2017-es esztendő programtervét.

Elhangzott, az immár tizenegyedik civil nap ezúttal is az év kiemelkedő rendez-vénye lesz a Várpalota és Kistérsége Civilek Szövetségének. A tervek szerint május 6-án, szombaton a várudvarban rendezik meg a városlakók körében is népszerű programot.

Idén is várják a jelentkezőket a civil nap szervezői Fotó: Szabó Péter Dániel

- A civil nap lényege, hogy a helyben, illetve a város környékén működő egyesületek, klubok bemutatkozási lehetőséget kapjanak. Sátrakban éppúgy van erre lehetőség, mint színpadi produkcióval, de olyan szervezetek is vannak, amelyek külön erre az alkalomra szerveznek különböző programokat. Bízunk benne, hogy idén is fellépnek majd a várpalotai fiatalokból álló kulturális és tánccsoportok, ahogy a zenészeinket is örömmel várjuk május 6-án a Thury-vár udvarán - mondta el kérdésünkre Mamuzsity Krisztina, a Várpalota és Kistérsége Civilek Szövetsége szervezője.




Címkék#civil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!