Városlőd

2017.05.15. 18:16

Gálaest Városlődön - Országos hírnevet szereztek az iskolának

Hetek óta izgalommal készülünk arra, hogy bemutassuk, milyen sikereket értünk el az év során - mondta Pfeiferné Takács Hajnalka intézményvezető az iskolai gálaesten.

Penk Tímea

A Városlődi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola gálaműsorán bemutatkoztak az intézmény tanulói és művészeti csoportjai. A diákok számos versenyen és vetélkedőn értek el kiemelkedő sikereket: tanulmányi, nyelvi, honismereti, ügyességi, környezetvédelmi témákban és a sport különböző ágaiban mérték össze tehetségüket más iskolák tanulóival, és országos hírnevet szereztek a városlődi intézménynek.

 

Pfeiferné Takács Hajnalka ismertette az elért eredményeket, majd megköszönte a gyerekeknek és felkészítő tanáraiknak az erőfeszítéseket.

Az évzáró gálán Csekényi István polgármester köszöntője után felléptek az iskola tanulói, akik táncos, zenés és prózai előadásokkal és sportbemutatóval szórakoztatták a közönséget.

A gyerekek nemzetiségi öltözetben, német nyelvű művekkel is színesítették a tanév végi gálaműsort. Nagy Krisztina és Kiss Imréné zongorajátékkal, Magasházi János harmonikával kísérte az előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!