Toplista készült a világ bárjairól

2016. november 23., 07:17 szerző: Tóth Sándor
komment
Világkörüli utazást sem kell tennünk, ha a legjobb bárokba akarunk eljutni, a top 10-ből öt Londonban, négy New Yorkban és egy Athénban található.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az exkluzív szórakozóhelyeket rangsoroló Drinks International Magazine nemrég tette közzé 2016-os toplistáját. A ranking szerinti első helyezett a New York-i The Dead Rabbit, míg egyaránt londoni a második American Bar és a harmadik Dandelyan is. A további sorrend pedig a következő: 4. The Connaught (London), 5. Attaboy (New York), 6. The Gibson (London), 7. Employees Only (New York), 8. Nomad Bar (New York), 9. The Clumsies (Athén), 10. Happiness Forgets (London).

A The Dead Rabbitet a világ legjobb bárjának választották meg Fotó: The World's 50 Best Bars/Facebook

A világ és Amerika legjobb bárja, a The Dead Rabbit New Yorkban a Wall Streeten található. Kínálata 72 koktélkülönlegességből áll, az emeleti részét minőségi borozó foglalja el. A világlista ezüstérmese, az American Bar, egyben Európa legjobb bárja a londoni Savoy Hotelben üzemel 1903 óta. Az elsők között népszerűsítette az amerikai koktélokat a 19. századtól. 2010 óta a bár vezető mixere a magyar származású, nyitrai születésű Erik Lőrincz, aki igazi koktélművész.

Tóth Sándor

2016. november 23., 07:17 szerző: Tóth Sándor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...