Utazó

2015.11.10. 21:56

Siófok az őszi Balaton szerelmeseiért: irány a Mala Garden! (x)

A nyár már jó pár hete véglegesen elköszönt, véget értek a Balaton parti nyaralások, a nagy pancsolások, hajókázások, az éjszakába nyúló partyk, a maratoni napfürdőzések.

Minden Balaton rajongó fájó szívvel búcsúzik a hatalmas tótól augusztus végén, s várja, hogy jövőre ismét nyár legyen. Azonban nem kell egy évet várni arra, hogy a Balaton szépségeit élvezhessük, hisz ez a gyönyörű tavunk az év többi részén is számtalan kikapcsolódási és felüdülési lehetőséget kínál a tó és környéke szerelmeseinek.

Rég elmúlt már az az idő, amikor májustól augusztusig volt csak élhető a Balaton part! Hála a wellness hoteleknek, a fejlődő turizmusnak, ma már az év minden napján vonzó látványosság és kellemes kikapcsolódási lehetőség mindenkinek a Balaton.

Az őszi Balaton is van olyan szép, mint a nyári, csak nyugalmasabb, békésebb, ezáltal pihentetőbb...

A tópart tele van jobbnál jobb wellness szállodákkal, melyek az év minden napján csalogatják a pihenni vágyókat. Az egyik ilyen a siófoki Mala Garden Hotel mely nem csupán egy a parton található szállodasor hotelei között, hanem egyedi és különleges mind hangulatában, megjelenésében és a hely szellemiségében.

Aki szeretne eltölteni pár kellemes napot a csodálatos, őszi napfényben fürdő Balaton parton, vagy csak a csend, nyugalom, béke szigetére vágyik kicsit megpihenni, esetleg testét-lelkét frissítené fel egy kellemes wellness pihenéssel, nos, neki a legjobb választás a siófoki Mala Garden, ahol minden adott ahhoz, hogy feltöltődjünk az év hátralévő napjainak megpróbáltatásaira! Az október végi nemzeti ünnep pénteki napra esik, így ajándékba kaptunk egy hosszú hétvégét, mely remek alkalom lehetett egy őszi kirándulásra, pihenésre a Balaton szerelmeseinek, akik alig várták, hogy a nyaralás után máris visszatérhessenek imádott tavukhoz.

A kellemes őszi séták után felfrissíthetjük tagjainkat a Mala Garden wellness részleg medencékében, a gőzkabinban, infra szaunában, beállhatunk a trópusi élmény zuhany alá, vagy lazulhatunk a jaccuziban. tehetjük mindezt úgy, hogy a pezsgőfürdőből egyenesen a táj szépségeiben gyönyörködhetünk, átláthatunk egészen az északi part dombjaira, este pedig a világító fényekben gyönyörködhetünk.

Szintén testünket – lelkünket képes felüdíteni egy-egy kiadós masszázs, esetleg egy különleges thai masszázs, melyet thai masszőrök kezei közt élvezhetünk. Kell-e ennél tökéletesebb kikapcsolódás?

Ha a válasz igen, akkor az étteremben elkölthetünk egy finom vacsorát kedvesünkkel kettesben, melyet leöblíthetünk egy pohárka finom borral, melyből bőven szerepel az itallap kínálata között, mind a helyi, balatoni borokat, mind villányi és tokaji specialitásokat is megkóstolhatunk.

Az őszi Balatonra látogatóknak program is adódik a városban: a sport szerelmeseinek november közepén ( 14. és 15.) szezonzáró félmaraton lesz a Balatonnál. A maratoni távot 3 részletben, 2 napon lehet megtenni. Tavaly több, mint 5500 sportoló nevezett az eseményre, így akár te is kipróbálhatod magad, aztán még nagyobb élmény lesz a Mala Garden wellnessben felfrissülni, kimozgatni elfáradt tagjaidat!

Igazi kikapcsolódás lehet egy őszi, balatoni pihenés nagy sétákkal, kirándulásokkal, koncertekkel, egy-egy gyertyafényes vacsorával, és wellness béli lazulással . Minderre a legjobb választás a siófoki Mala Garden Hotel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!