Úrkút

2017.05.16. 20:00

Gyereknap cukorágyúval

ÚRKÚT Nemcsak a gyerekek, hanem a szülői munkaközösségek is nagy izgalommal várták a gyereknapi rendezvényeket, a szeszélyes időjárás ugyanis aggodalomra adott okot - számolt be Horváthné Rieger Anita kulturális szervező.

Penk Tímea

Gyerekek százai vehették birtokukba a játékokat és élvezhették a színes programokat, és az idő is kellemesen alakult.

A gyerekek élvezték a színes programokat Fotó: úrkúti önkormányzat

- A légvár, játszóbusz, lufibohóc, lovaglás, íjászverseny mellett idén is nagy kedvencnek bizonyult a tűzoltó, mentő- és rendőrautó. Ugyancsak nagy sikert aratott a cukor-ágyú, az arcfestés és a csillámtetoválás - ismertette Horváthné Rieger Anita. A színpadi programot az úrkúti kisiskolások kezdték néptáncukkal, majd Rudi bohóc kacagtatta meg nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is.

- Hallhattuk Csordás Mátét énekelni, majd a Forma Fitt SE Ajka aerobikbemutatója után az Acro Dance SE úrkúti rockysai vették birtokukba a táncparkettet. Polyák Rita és Szelle Szilárd gyerek- és könnyűzenei műsorát Dér Heni fellépése követte, melyet már vártak a kisebb-nagyobb rajongók. A dedikálások és fotók után megkezdődhetett a tombolasorsolás, végül pedig a Platina TSE táncosainak produkcióját láthattuk - számolt be a kulturális szervező. A vendégeknek feledhetetlen élményt nyújtott a Firemagic előadása, a Tűzvarázs Tűztáncshow.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!