Sport

 • cikk kép
  Megye I - U19: Zirc kiütötte Devecser csapatát

  MEGYEI KÖRKÉP Két forduló maradt, és bár a bajnoki címet már kiosztották a Várpalotai Bányász SK alakulatának, az ezüst- és bronzéremért még az Ugod, a Gyulafirátót és a Fűzfői Atlétikai Klub is csatázik az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságában. Íme, a legutóbbi forduló eredményei.

 • cikk kép
  Operett vidéken is - Úrkútra költözött a Broadway

  ÚRKÚT A faluba költözött egy estére a Broadway - mondta a közönség a nemrégiben rendezett nagy sikerű operett est után.

 • cikk kép
  Fontos ugodi siker, őrült meccs Devecserben

  Veszprém - Potyogtak a gólok az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság legutóbbi körében. A hajrában vagyunk, minden pontnak óriási a jelentősége. Íme, a forduló válogatottja!

 • cikk kép
  A Jupitert is láthatták a gyerekek a csillagászati bemutatón

  A Jupiter bolygó felhőzete és négy nagy holdja is látható volt a minap rendezett erdei iskolás programon - tudtuk meg Ivanics Ferenctől, az Úrkúti Csillagászati Klub vezetőjétől.

 • cikk kép
  Ajánlatok a hétvége sokszínű sportprogramjából

  Változatos programokat kínál az előttünk álló hétvége. Szinte minden sportágban a bajnoki hajrához érkeztünk.

 • cikk kép
  Gyereknap cukorágyúval

  ÚRKÚT Nemcsak a gyerekek, hanem a szülői munkaközösségek is nagy izgalommal várták a gyereknapi rendezvényeket, a szeszélyes időjárás ugyanis aggodalomra adott okot - számolt be Horváthné Rieger Anita kulturális szervező.

 • cikk kép
  Vidám gyermeknap

  Nemcsak a gyerekek, hanem a szülői munkaközösségek is nagy izgalommal várták a gyereknapi rendezvényeket, a szeszélyes időjárás ugyanis aggodalomra adott okot - számolt be Horváthné Rieger Anita kulturális szervező.

 • cikk kép
  Élő fociközvetítés Úrkútról!

  Úrkút - Az egyik csapat éremre hajt, a másik pedig a kiesés ellen küzd, azaz adott kiélezett, elszánt küzdelem. Kövessék a meccset élőben az interneten!

 • cikk kép
  Csak a gólarány kérdéses Péten?

  MEGYEI KÖRKÉP - Négy forduló van hátra az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságból. A hétvégén az éllovas Perutz FC a sereghajtóhoz látogat, az üldöző Balatonfüredi FC az Almádit fogadja.

 • cikk kép
  Tudomány és fantázia - A NASA egykori kutatója tartott előadást

  Az Úrkúti Csillagászati Klub a NASA kutatócsoportjának egykori tagját látta vendégül. Szabó Róbert, a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetének tudományos igazgatóhelyettese Exobolygók forradalma címmel tartott előadást.

 • cikk kép
  Ajánlatunk a hétvége gazdag és érdekes sportműsorából

  Megyénk aktuális sportos programajánlata még a megszokottnál is több érdekességet tartalmaz.

 • cikk kép
  Nyert a Perutzban a Füred, brutális tihanyi góleső

  Meglepő eredményekből nem volt hiány az MTD Hungária Veszprém megyei labdarúgókupa negyeddöntőjében szerdán. A fürediek némi revansot vettek a Pápán a bajnoki vereségért, a Tihany igazi gólzáport rendezett, továbbjutott a mezőny egyetlen alacsonyabb osztályú tagja.

 • cikk kép
  Két találkozó félbeszakadt a fiataloknál

  MEGYEI KÖRKÉP - A tabella első helyét elfoglaló Várpalotai Bányász SK nem mehet biztosra, mert még ledolgozható a hatpontos előnye az üldöző Ugoddal szemben az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságában.

 • cikk kép
  Bravúros győzelem a Körmend ellen

  MEGYEI KÖRKÉP - A dobogós Körmendet fektette két vállra a Veszprémi ESC együttese a női kézilabda NB II legutóbbi fordulójában. A Nemesvámos nem bírt a sárváriakkal, a Tapolca a szünetben még ve-zetett, ám végül nem aratott sikert.

 • cikk kép
  Kutyákkal túráztak a Föld napján

  Az eredetileg áprilisra kitűzött időpont helyett a rossz idő miatt csak két héttel később, a hétvégén került sor a Föld napja - Kutyával a Bakonyba elnevezésű teljesítménytúrára.

 • cikk kép
  Sváb időket idéztek Úrkúton

  ÚRKÚT - A település himnuszával nyitották meg a falu 236. szülinapi ünnepségét a közösségi házban - tájékoztatta lapunkat Horváthné Rieger Anita, az önkormányzat kulturális szervezője.

 • cikk kép
  Ők voltak a legjobbak a hétvégén a megye I-ben

  VESZPRÉM - Tróbert Attila beollózta magát a forduló válogatottjába, ahogyan az ismét duplázó pápai középpályás helye is biztosítva volt. Három FAK-játékos és egy kapus is a mezőnyben. A Napló e heti csapata.

 • cikk kép
  Az égbolt fürkészői - Távcsövekkel a pápai Fő téren

  Pápa - Nem mély, elvont kérdésekkel foglalkoznak, sokkal inkább kikapcsolódásképpen jönnek össze hónapról hónapra a 2011-ben alakult Pápai Csillagászszakkör tagjai.

 • cikk kép
  Hartmann Iván sokszor ment szembe a hatalommal a gyerekek és a szülők érdekében

  Jöhet itt bármi, de német vezetéknévvel, orosz utónévvel és március 15-i születésnappal engem baj nem érhet - tréfálkozott Hartmann Iván nyugalmazott iskolaigazgató, aki optimistán éli mindennapjait.

 • cikk kép
  A bronz a tét - A harmadik helyért küzd a Kristály és a FAK

  Megyei körkép - Bár a bajnoki cím eldőlni látszik, még bőven maradtak izgalmak az MTD Hungária megye I-es futballbajnokság hajrájára. Itt van mindjárt a harmadik hely kérdése.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...