Ugod

2016.07.20. 06:58

A kultúrházba szorulva is jól szórakoztak Ugodon

Ugod - A község önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat július 16-án rendezte meg idei falu- és német nemzetiségi napját.

Laskovics Márió

Eredetileg a sportpályán tartották volna a rendezvényt, de a rossz időjárás miatt a kultúrházba költöztek a programok – tudtuk meg Vörös Tibortól, a falu polgármesterétől.

A Zsigárdi Népdalkör és az ugodi Viola Nova Népdalkör közös éneklése
Fotó: Ugod Község Önkormányzata

- Szokás szerint meghívtuk Zsigárd testvérfalunk küldöttségét is, náluk is van dalkör, ők is felléptek az ugodiakkal. Meglepően sokan voltak a rendezvényen a rossz idő ellenére, körülbelül ötszázan, jól szórakoztak. A falu lakosainak vacsorát biztosítottunk, halászlevet és babgulyást főztünk. Csak a szabadtéri programokat, az utcák közötti futballmérkőzést kellett lemondanunk az eső miatt – mondta el lapunknak a község első embere.

A Homokbödögei Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai

Az eseményen fellépett az Ugodi „Viola Nova" Népdalkör, a Zsigárdi Népdalkör, láthattuk a Beleszólok Társulat kabaréválogatását, a Patent Griff SE karate bemutatóját, a Black Bunny Rock and Roll Club modern tánc bemutatóját, a Homokbödögei Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosainak műsorát, Papatyi-Tóth Tünde, és Soltész Rezső műsorát.

Résztvevők a nagyteremben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!