Tüskevár

2017.01.19. 12:37

Örömteli élményekkel gazdagítják egymást

A közösségi rendezvényeink elképzelhetetlenek a nyugdíjasklub részvétele nélkül - mondta Molnár Levente polgármester a közösség megalakulásának ötödik évfordulójára szervezett ünnepségen.

Penk Tímea

A Tüskevári Nyugdíjasklub vidám összejövetelen emlékezett vissza az elmúlt öt évre. Kocsy Lászlóné Erzsi ünnepi köszöntőjében felelevenítette a közös élményeket, megemlékezett az elhunytakról és a távolmaradókról. Elmondta, hogy rendszeresen köszöntik klubtagjaikat a névnapjukon és a születésnapjukon, kirándulásokat szerveznek, színházba járnak.

- Kiváló kapcsolatot ápolunk az önkormányzattal és az iskolával, minden rendezvényen számítanak ránk. Nagyon jó érzéssel tölt el bennünket, hogy hasznosak tudunk lenni - mondta Kocsy Lászlóné. Kiemelte, hogy új tagjaik között nemcsak nyugdíjasokat várnak, majd egy idézettel zárta köszöntőjét: „Mi más, nagyobb emberi győzelem van a világon, mint szeretetre lelni egy közösségben, valahová tartozni...”

Molnár Levente arról számolt be, hogy a nyugdíjasklub tevékenysége meghatározó a község életében. A klubtagokra miden alkalommal számítani lehet a rendezvények szervezésében és lebonyolításában.

Fotó: Önkormányzat

- A nyugdíjasklub lehetőséget teremt a közösségépítésre, a beszélgetésekre, a szórakozásra, és időnként kirándulásokra is - mondta a polgármester.

Hozzátette: minden alkalommal szívesen fogadja a nyugdíjasklub meghívását, mert aktív életük és pozitív életszemléletük építő hatással van a fiatalabbakra is.

Az önkormányzat tortával és hasznos ajándékokkal köszönte meg, hogy részei lehetnek egymás életének, és a továbbiakhoz jó egészséget és sok sikert kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!