Traffipax

2015.11.26. 19:01

Tíz helyen megyénkben - Még mindig nem tudni, mikortól üzemelnek a mérőpontok

Körkép – Megyénkben az összes fix telepítésű közúti kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség. Azonban a joghatással járó méréseket még nem kezdték meg.

Heffler Péter

Legutóbb olvasóink segítségével szedtük össze a megyénkben található Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok (KKEP) pontos helyét. A véglegesnek hitt lista akkor tizenhárom pontot jelölt a térképen, melyről azóta kiderült, hogy valójában csak tíz.

– Veszprém megyében folyamatban van a fix telepítésű KKEP-k átadása, a szerkezetek már elkészültek mindenhol, további helyszíneket nem tervezünk létesíteni. Az éles üzem kezdetének időpontjáról a joghatással járó mérések megkezdése előtt tájékoztatást fog adni a rendőrség – tudatta a Naplóval az Országos Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által közölt listán megyénkben tíz Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont (KKEP) szerepel

Megyénkben tehát tíz helyen, így Ajkarendeknél a 8-as számú főúton, Balatonfüreden a Széchenyi utcában, Balatonkenesén a Balatoni úton, Eplényben a Veszprémi úton, Litéren a Fő utcán, Nemesvitán a 84-es számú főúton, Pápa-Tapolcafőn a Tapolcafői utcában, Sümegen a 84-es számú főúton, a 77-es főút tótvázsonyi leágazójánál, illetve a Nyárád és Nemesszalók közötti úton tessék nagyon vigyázni!

A fix telepítésű KKEP-helyszíneket Baranya, Bács–Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Vas és Zala megyében, valamint a fővárosi autópálya-szakaszokon véglegesítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!