Traffipax

2015.11.19. 16:41

Íme a bővített térképünk - Olvasóinkkal összefogva készítettük el a traffipaxlistát

Legutóbb összeszedtük a megyénkben található, telepített sebességmérők helyét. Olvasóink segítségével most összeállt, a - talán - végleges lista.

Heffler Péter

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatától korábban megtudtuk, hogy amíg folyik a telepített sebességmérők kiépítése, addig azok pontos helyéről nem tájékoztatják az autósokat, a beüzemelés megkezdéséről pedig a police.hu-n lehet majd olvasni. Így
egyelőre kénytelenek vagyunk az olvasóink és általunk összeállított listára hagyatkozni.

Megyénkben tehát Ajkarendeknél a 8-as számú fő-úton, Balatonfüreden a Széchenyi utcában, Balatonkenesén a Balatoni úton, Csopakon a 73-as számú főúton, Eplényben a Veszprémi úton, Litéren a fő utcán, Nemesvitán a 84-es számú főúton, Pápa-Tapolcafőn a Tapolcafői utcában, Révfülöpön a Badacsonyi úton, a 8-as számú főút Veszprémből Márkó felé vezető szakaszán, Sümegen a 84-es számú főúton, a 77-es főút tótvázsonyi leágazójánál, illetve a Nyárád és Nemesszalók közötti úton tessék nagyon vigyázni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!