Tés

2017.02.27. 20:26

Maskarában Tés apraja-nagyja

Egész estét kitöltő farsangi mulatsággal, programokra hívta Tés Önkormányzata is a település minden korosztályát. Kezdődött a kicsikhez szóló VARÁZSKRÉTA című zenés-rajzos műsorral, melyet Dominek Anna a Petőfi színház művésznője és JBetty adott elő a gyerekeknek.

Jákói Bernadett

A program a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer keretében, a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár segítségével jöhetett létre, akik rendszeres támogatásban részesítik a kistelepülések közösségi kulturális programjait.  A tini korosztály disco hangulatához  a  falu lakói igazi modern show-t varázsolták az lufikkal, színes dekorációkkal teli terembe.

A hagyományteremtő Falufarsangon a helybéliek, hivatali dolgozók is maskarát öltöttek Fotó: Jákói Bernadett

- Mivel hagyományteremtésként idén szerveztük először a farsangi bált, reméljük hagyománnyá válik a falufarsang , nálunk, Tésen is- - mondta el Borbásné Nagypál  Hajnalka könyvtáros, hivatalsegéd. Jövőre a nyugdíjas korosztálynak is szeretnénk kedvezni a szórakoztatásban. Remélem évről-évre megrendezésre kerülhet a farsang és idővel egyre színvonalasabbá tehetjük a településünk lakosságának ezt az összfalusi, közösségépítő  rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!