Tapolca

2014.09.09. 15:05

Kétnapos kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz és a KDNP Tapolcán

Két napos kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz és a KDNP Tapolcán - értesült a Napló.

Napló-információ

Szerdán kezdődik a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselőcsoportjának kihelyezett évadnyitó ülése Tapolcán, a Hotel Pelionban – tudta meg a Napló.

A tanácskozás részleteiről egyelőre keveset lehet tudni, a pontos menetrend nem nyilvános, de a Napló úgy értesült, hogy a megvitandó témák között napirendre kerül a devizahitelek végleges kivezetése, a bankok „elszámoltatásának” értékelése, egészségpolitikai kérdések, az elkövetkező időszakban felhasználható Európai Uniós források elosztása, valamint az államreform folytatása. Szóba kerülhetnek még az önkormányzati választásokkal kapcsolatos témák is - tudtuk meg.

Információink szerint a szerdán este kezdődő frakcióülésen Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök is részt vesz.

Hagyományosan a frakcióülés első napján a miniszterelnök értékeli az elmúlt időszak eredményeit, feltehetően Tapolcán is így lesz. A Fidesz és a KDNP a 2010-es választási győzelem után is a Hotel Pelionban tartotta frakcióülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!