Tapolca

2015.06.11. 13:15

Kerékpáros-szépségversenyt is rendeztek

Tapolca - Családi kerékpártúrát és biciklis-szépségversenyt is rendeztek a településen, kicsik és nagyok egyaránt nyeregbe pattantak.

Horváth Gábor

A résztvevők a Tapolca Köztársaság-tér - Dobó-lakótelep Fő-tér - Tapolca-Diszel útvonalat teljesítették. Ez alkalomból a Tapolca Kft.-Csermák József Rendezvénycsarnok első ízben hirdette meg a KerékPáros elnevezésű biciklis-szépségversenyt. A felvonulók kerékpárjukhoz öltöztek, csinosították magukat, röviden bemutatkoztak, szóltak néhány szót magukról és arról, mivel, hogyan készültek a szépségversenyre.

A tapolcai túrán kicsik és nagyok egyaránt nyeregbe pattantak. Diszelig tekertek a résztvevők. Fotó: Csermák csarnok

A zsűri meghozta döntését, amely alapján gyermek kategóriában első helyezett Csordás Júlia Janka, második Tölgyes Réka, harmadik pedig Csordás Csaba Huba lett. Felnőtt kategóriában első helyen Hoffman Hedvig, másodikként Kassai Balázs, harmadikként pedig Dénes Emil végzett. Családi kategóriában a képzeletbeli dobogó első fokára a Haga Réka - Haga Szabolcs duó, a másodikra a Domán Fruzsina - Patkós Máté, a harmadikra pedig a Nyul Alexandra - Bakos Nándor páros állhatott - tájékoztatta a Naplót Májer Edit szervező.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!