Szentkirályszabadja

2017.06.03. 19:40

Oktatók és nevelők köszöntése

Szentkirályszabadja - Kulturális műsorral és ajándékkal köszöntötték a helyi óvoda és iskola dolgozóit pedagógusnap alkalmából.

Marton Attila

A településen régi hagyományt élesztett újjá az önkormányzat azzal, hogy a két intézmény valamennyi dolgozóját meghívta a Nemzedékek Házában rendezett ünnepségre, ugyanis közel húsz éve tartottak utoljára hasonló rendezvényt, mondta érdeklődésünkre Gyarmati Katalin polgármester.

A településvezető köszönetet mondott a meghívottaknak egész éves munkájukért, majd arról beszélt, nem csupán az ifjabb generációkat, hanem a társadalmat oktatják, nevelik, ami az egyik legszebb misszió. Hozzátette, a pedagógusok feladata, hogy megalapozzák a fiatalok nyelvükhöz és kultúrájukhoz való kötődését, és átadják az előző generációk által felhalmozott ismereteket is.

 

A köszöntő után a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad tagjai, Sz. Csordás Éva, Horváth Imre, Rábai Zsanett és Tatai Barbara adtak vidám műsort, közreműködött Nádasi Elemér tangóharmonikán.

A Szivárvány Óvoda és a Hajmáskéri Gábor Áron Iskola Szent István Király Tagintézménye több mint harminc dolgozóját - a pedagógusok mellett a technikai személyzet tagjait is - emléklappal és a település nevével ellátott tollal köszöntötték a közös ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!