Szentkirályszabadja

2017.03.28. 19:40

Nem megy házhoz a lomgyűjtés

Szentkirályszabadja - Hétvégén szervezik meg a településen a lomtalanítást, a lakóknak a kijelölt helyen kell leadniuk a megunt és feleslegessé vált tárgyakat.

Marton Attila

A korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem házhoz menő rendszerben gyűjtik a limlomot a faluban, hanem a református temető mögötti önkormányzati telephelyen, a volt honvéd-ségi területen kell elhelyezni a feleslegessé vált tárgyakat április 1-jén és 2-án, szombaton és vasárnap 9 és 16 óra között. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a megjelölt időpontban személyzet ellenőrzi és veszi át a tárgyakat. Arra is felhívják a figyelmet, hogy csak a lomként meghatározható hulladékot lehet leadni, az át nem vett hulladék elszállítása és kezelése a tulajdonos feladata. A gyűjtőponton nem vesznek át építési törmeléket, földet, háztartási, kerti vagy avarhulladékot, veszélyes hulladékot, csomagolóanyagból származó nikecellt, gumiabroncsot és elektromos hulladékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!