Szentimrefalva

2017.05.02. 15:34

Emi néni századik születésnapja

Szentimrefalva - Századik születésnapján köszöntötte a település legidősebb lakosát, Farkas Ferencné Vass Emíliát a község képviselő-testülete.

Tisler Anna

Emi néni 1917. április 23-án született nyolcgyermekes családban. Csaknem egész életét szülőfalujában töltötte, egy éve költözött fiához Budaörsre, ugyanis életkora miatt már felügyeletre szorul. Emi néni élete mezőgazdasági munkával telt, fiatalként szüleinek segített a gazdaságban, miután férjhez ment, a háztartást vezette és nevelte két gyermekét, Ferencet és Pétert. Férje 1991-ben, Péter fia 2005-ben halt meg. Három unokája és négy dédunokája van.

A képen: látogatóban Emi néninél, a felső sorban Zalavölgyi Tamás alpolgármester, Zalavölgyiné Csendes Katalin, Olasz János, az alsó sorban Zalavölgyi László polgármester, Zalavölgyi Tamásné, Emi néni egykori szociális gondozója, Farkas Ferencné és Bakos Zoltánné
Fotó: önkormányzat

Zalavölgyi László polgármestertől megtudtuk, Emi néni jó egészségnek örvend, örült a látogatásnak. Érdeklődött, hogy mi történik a falujában, amelyre mindennap szeretettel gondol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!