Sümeg

2017.01.04. 20:01

Hónap végéig maradhatnak

Sümeg - A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat hónap végéig maradhat a városban jelenleg bérelt ingatlanban.

Penk Tímea

A jó kapcsolat fenntartása érdekében január 31-éig kap haladékot a központ, hogy új helyiséget találjon a feladatai ellátásához.

A gyermekvédelmi központ munkatársai a bérelt ingatlanban az irodahelyiség mellett szombatonként az ebédlőt is használják a nevelésbe vett gyermekek szülői kapcsolattartására. A konyhát és az ebédlőt üzemeltető vállalkozó többször jelezte, hogy a szülők, nevelőszülők nem megfelelően használják a helyiséget. Az ott hagyott szemetet a vállalkozónak kellett eltakarítani. Mivel az ebédlőben közétkeztetési feladatok látnak el, a megfelelő higiéniai feltételek fenntartása érdekében a város önkormányzata tavaly december 31-ével felmondta a gyermekvédelmi központtal kötött helyiségbérleti szerződést. A központ azonban nem talált megfelelő helyet a feladataihoz, ezért haladékot kért. A képviselő-testület végső határidőnek január 31-ét jelölte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!