Háziorvosi és két gyermekorvosi rendelőt alakítanak ki

2017. május 21., 13:36 szerző: Tóth B. Zsuzsa
komment
SÜMEG Hamarosan elkezdődhet a bontás, hogy felépülhessen a gyermekorvosi rendelőknek helyet adó épület, pályázati támogatással.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mintegy hatvanmilliós pályázati támogatás segíti az egészségügyi alapellátás fejlesztését, erről a napokban értesült a városvezetés.

Amint azt Végh László polgármester elmondta, amennyiben sikertelen lett volna a pályázat, önerőből valósították volna meg a sürgető kivitelezést a kórház területén.

Az idei nyáron már elkezdődhet az építkezés, a helyi közszolgáltató kft. végzi a munkát. Közben a kórház zavartalanul üzemel. Az új épület 2018. május végére berendezve várja a háziorvosokat, gyermekorvosokat.

Először három háziorvosi és két gyermekorvosi rendelőt alakítanak ki, majd a bővítésre ugyancsak pályáznak, sikeres esetben néhány éven belül a fogorvosi ellátás ugyancsak oda költözhet.

Erről, a pályázati sikerekről, valamint a fél pályázati ciklus eredményeiről ugyancsak szó lesz a lakossági fórumon május 24-én 18 órakor a Kisfaludy művelődési központ nagytermében.

Tóth B. Zsuzsa

2017. május 21., 13:36 szerző: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...