Sümeg

2016.04.27. 12:37

Dísztőr a körzeti megbízottnak

Sümeg - Huzamosabb időn át kimagaslóan végzett körzeti megbízotti munkája elismeréseként dísztőrt kapott Molnár Zoltán, a sümegi rendőrőrs munkatársa.

Tisler Anna

Az elismerést a főtörzszászlós április 24-én Budapesten a rendőrség napja alkalmából tartott ünnepségen vette át Papp Károly rendőr altábornagy rendőrségi főtanácsostól. Molnár Zoltán 1991.  január elsejétől tartozik a rendőrség állományába. Két évig Budapesten a Vlll. kerületben látta el szolgálatát. Két év múlva hazaköltözött szülővárosába, Sümegre, azóta Káptalanfa, Bodorfa, Nemeshany és Gyepükaján körzeti megbízottja, a káptalanfai Pusztai Ferenc általános iskola iskolarendőre. Eddig két alkalommal választották az Év iskolarendőrének.

Molnár Zoltán a dísztőrrel
Fotó Tisler Anna

Molnár Zoltán eredményes szakmai munkáját a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság díszoklevéllel ismerte el. Az elismerést dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, főkapitány adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!