Sümeg

2016.12.05. 23:13

Díjat neveztek el ifj. Papp Imréről

Budapest/Sümeg - Negyedik alkalommal rendezték meg az Év Szállása versenyt, melyen a díjak a Szallas.hu oldalon publikált 500 ezer vendégértékelés, a verseny során leadott 43 ezer szavazat és a szakmai zsűri ítélete alapján kerültek kiosztásra.

Napló-információ

A verseny történetében először adták át az ifj. Papp Imre-emlékdíjat, mely a turizmus területén kiemelkedő szakmai munkásságot ismeri el. A névadó a tavaly elhunyt ifj. Papp Imre, aki szállodavezetőként és a Sümegi Vár üzemeltetőjeként kulcsszerepet vállalt Sümeg turisztikai népszerűsítésében.

A díj nyertese Szádeczky Kornélia, az Eger és Térsége TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) elnöke, illetve az EGERERDŐ Zrt. közjóléti és turisztikai előadója lett. Nevéhez fűződik a Gyógyvizek Völgye nevű kezdeményezés kidolgozása és megvalósítása, melynek révén 100 ezer vendégéjszakával gyarapodott Eger és térsége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!