Sümeg

2015.10.15. 07:37

Bevándorlók a gyerekek helyett

Sümeg – A gender a társadalmat szeretné egy kisebbség szolgálataiba állítani. Most egy új, totalitárius rendszer születik olyan szavak mögé álcázva, mint a szabadság.

Tóth B. Zsuzsa

Erről beszélt legutóbbi előadásán Gabriele Kuby, német szociológus, aki évek óta figyelmezteti a nyilvánosságot azokra a veszélyekre, melyek a társadalmat és a katolikus hitet fenyegetik. A gender ideológia, más néven a társadalmi nem mindazon társadalmi tényezők összefoglaló elnevezése, amelyek különböző mértékben érintik a nőket és a férfiakat, s amelyekben a nők és a férfiak közötti társadalmi különbségek megmutatkoznak.

Gabriele Kuby szerint mivel naponta több ezrek özönlenek hozzánk Szíriából, Afganisztánból, ha az áradat nem hagy alább, Európa felismerhetetlenül megváltozik.

– Ferenc pápa a tömeges bevándorlás okát abban látja, hogy nagyon alacsonyak a születési számok. Ahol nincsenek gyerekek, oda bevándorlók érkeznek, hogy a helyet elfoglalják. A nyugati országokban nem létezik a meg nem születettek befogadó, vagy üdvözlő kultúrája. A nyugati világ feladta az emberi élet, a teremtmények védelmét és az erre vállalt kötelezettségét, ami a születéstől a halálig tart. Elfordultunk a hitünktől, ez a legmélyebb oka annak, ami történik. A keresztény tanítás szerint az emberi életet védenünk kell a fogantatástól a halálig, Isten az embert saját képmására teremtette. A nyugati kultúra ezt a képet kidobta az ablakon: az egyén Isten trónjára ült, maga dönti el, mi jó és rossz. A szabadság ördögi átfogalmazása odáig megy, hogy az emberi lét meg nem változtatható adottságait, azt, hogy férfinek és nőnek születünk, nem fogadja el. Az ember két neműségét szeretné aláásni ez az ideológia, ahogy annak a normának a feladását is, amely heteroszexualitásként elfogadott. Az ideológia az egész nyugati világra kihat. Az új fogalom, a gender a társadalmi nemet jelenti, amely a biológiai nemmel akár egybe is vághat, de nem feltétlenül. Az ember identitását a szexuális orientációja határozza meg, nem pedig az, hogy milyen nemű. Az határozza meg a gendert, hogy milyen módon elégíti ki szexuális hajlamait ugyanazon neművel, mindkét nemmel, vagy váltogatva ezeket. Az ENSZ dokumentumaiban megjelenik egy fogalom, amely ezeket a személyeket LMBP, azaz leszbikus, meleg, biszexuális és transzszexuális személyekként nevezi. A sokszínűség elfogadtatását már óvodás korban elkezdik. A gender áttörése 1995-ben Pekingben volt, a nők világkonferenciáján, ahol a szervezők, a radikális feministák motivációja az volt, hogy a nők és férfiak közt nemi polaritás jelenti a női elnyomás okát. Szerintük a kényszer heteroszexualitás az oka, hogy diszkriminálják a szexuális kisebbségeket. Azaz mi mindannyiunk kényszer alatt állunk, hogy alávessük magunkat a heteroszexualitásnak. Vallják, hogy a nemek közti különbségek megszüntetésével megszűnik a nők elnyomása, az LMBP személyek diszkriminációja. A szexuális orientáció és gender identitás a természettől való megfosztás, a nemi identitás kettősségének eltakarása, összemosása. Hiszen nem természetes, hogy nők és férfiak vagyunk? – tette fel a kérdést Kuby. Beszédében kitért a Yogyakarta elvekre is. Mint mondta, a 22 Yogyakarta elv az LMBP személyek programjára épül.

- A szexuális irányultságot úgy definiálja, hogy azonos, vagy más nemű, vagy bármely nemű személyek iránt képes az egyén mély, érzelmi, és szexuális vonzalmat érezni, velük intim és szexuális kapcsolatot kialakítani. A nemi identitáson szerintük minden ember egyedi módon megélt társadalmi nemét értjük, amely megegyezhet a személy születéskor megállapított biológiai nemével, vagy eltérhet attól. Na de milyen nemű az az ember, akinek nem a biológiai, hormonális, társadalmi, pszichikai ismertető jegyei határozzák meg a sajátosságát, hanem az, hogy milyenek a belső és személyes érzései? Az elvben a szexuális aktivitás semmilyen formáját nem zárják ki. A pedofíliát, vérfertőzést, a több személlyel, vagy állatokkal folytatott viszonyt, a többnejűséget, több férjűséget sem. Ha feladjuk azt a fajta képességünket, hogy a szexualitást a gyermekek nemzésére használjuk, akkor minden lehetséges ezen ideológia szerint – szögezte le az előadó. Hozzátette, hogy az ideológia gyökerei a kommunista ideológiában keresendők. Annak egyik alapja Simone de Beauvoir mondata, mi szerint az ember nem nőnek születik, hanem azzá válik.

– Ő mondta, hogy a nő úgy szabaduljon meg az anyaság rabszolgaságából, hogy védekezzen, vagy abortuszt kövessen el. Ma pedig ott tartunk, hogy demográfiai válság van, amelynek réseit fel kell töltenünk. A 80-as években a németországi zöldek már a pedofília legalizálását követelték. Ezen zöld párti képviselők közül ma is hivatalban vannak többen.

Alfred Kinsey arról ír, hogy ha már az amerikai férfiak és nők átlépik az erkölcsi határokat, akkor a törvényeket igazítsák a valósághoz. Judith Butler amerikai filozófus szerint a férfinek, nőnek, házasságnak, édesapának, édesanyának nincs joga, hogy természetes és normális legyen. A zsidó, leszbikus Butler Izrael bojkottjára szólít fel, az emberek identitását akarja megszüntetni. Egyetemi díszdoktor, akit a hatalmi elit a tenyerén hordoz, mert ideológiái mögött valódi gondolkodók rejtőzködnek. A gender ideológia húsz év alatt meghódította a nyugati egyetemeket. Ugyanolyan kötelező érvényű, mint a kommunista diktatúra alatt volt a dialektikus materializmus. Az, aki magáévá teszi, karriert futhat be, aki ellenkezik, kirekesztik. Németországban 200 professzornő foglalkozik a gender tanulmányokkal, amelyeket nem feltétlenül a társadalom tudományok közt tanítanak. Egy új ideológia ez, olyan gondolati rendszer, amely a nyelvet és a valóságot egyaránt megrontja és meg fogja rontani az embert is – állította Gabriele Kuby.

Gabriele Kuby, a gender ideológia és a szexuális forradalom legnagyobb hatású kritikusa. A nemek forradalma című kötetében a posztmodern nemtelenség abszurd tanai ellen vette fel a harcot. A német szociológus évek óta figyelmezteti a nyilvánosságot azokra a veszélyekre, amelyek a társadalmat, a családot és a katolikus hitet e téren fenyegetik, azonban 1997-es katolizálása előtt maga is ez életveszély híve volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!